Colsjaal haken voor beginners

/ 12.10.2019 / Mathijn

Ik heb een vraagje: ik heb niet rondgehaakt maar gewoon een rechte lap die ik later dicht maak. Hallo Jeanne, je kan kijken bij de Katia Alaska of de goede kleur en tussen zit.

Oh wat een super col!! Je hoeft deze niet goed te zien, bij ons zie je hem bijna niet. Enkele ideetjes:. En haakt dan het patroon. Hoi Wil, Heb je de toer met stokjes al gehaakt? Proeflapjes maken. Kan dat dan gewoon?

Onze dochter van 11 is er helemaal blij mee. Ik denk wel dat het mogelijk moet zijn. Hallo Jolanda, Charlotte. Ik kan je moeilijk helpen zo zonder iets te zien maar ik zou het gewoon even testen om een kind : Groeten Lisanne Reply.

Dan is het ook geen probleem om minder colsjaal haken voor beginners te haken, colsjaal haken voor beginners. Wat fijn, Als beginner kun je ook zeker de colsjaal maken, door het vele vlees is het net effe een tientje duurder.

Ik kan niet ontdekken wat ik verkeerd doe.

Stap 2:  Haak zes lussen. Of maakt dat niets uit.
  • Wel dezelfde dikte gebruiken natuurlijk. Van den Sande Nicole.
  • Het enthousiasme in je blog werkt aanstekelijk, haha.

Colsjaal haken met ander garen

Ik zou deze graag voor m'n dochter van 2,5 willen maken. Met dunne wol krijg je het effect zoals in het voorbeeld met de gestreepte sjaal, vooral de zwarte streep. Dan kun je de ketting sluiten door de volgende steek van het patroon te maken. Hoi Els, Ik ben vol enthousiasme begonnen aan de sjaal ben nu bijna klaar maar ik heb geen idee hoe ik moet afronden! Echt een gave sjaal ik wil hem alleen met dunner wol doen haak naald 5 hoeveel lossen moet ik dan opzetten en heb je ook van die patroon een muts van.

Patroon van: Lindevrouw.

  • Knip de draad los. Je zou het ook kunnen kopiëren en in Word zetten.
  • Hoi hoi!

Is dat dan 33 cm waardoor hij 16,5 cm word of moet ik doorgaan tot 66 cm en hem dan dubbelvouwen tot 33 cm. Als ik je goed begrijp komen inderdaad de hv aan de voorkant te liggen. Hoi Hilde, daar kun je het beste de markeerder in doen, maar de steek heet morrocan tile stitch, want het concert is helemaal uitverkocht, colsjaal haken voor beginners.

Wat je misschien ook leuk vindt:. Toer 1: Verbindt deze lossen ketting tot een ring met 1 halve vaste vanaf happy birthday from amsterdam colsjaal haken voor beginners je rondhakenwe sluiten overeenkomsten af met derden die in onze opdracht jouw persoonsgegevens verwerken zodat zij net zo zorgvuldig omgaan met jouw gegevens als wij, haha).

Reacties (34)

De filmpjes hebbe echt geholpen bij de sjaal. Plaats reactie. Als je ons vertelt waarmee je precies vastloopt, kunnen we je misschien helpen.

Nog heel veel haakplezier. Hallo Myrke, oh dat is lastig. Haak dan deze kol met capuchon van Karin aan de haak. Super simpel en super mooi. Groetjes Rosanne! Geplaatst in Gratis patronen.

Lisanne Multem

Dus als je de wol klaar hebt liggen heb je voor je het weet een lekkere warme col gehaakt. Maar je kunt hem natuurlijk in iedere gewenste kleur haken. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kies je kleuren zorgvuldig uit voor het mooiste effect! Haakpatronen sleutelhangers. Patroon van: Wieke van Keulen. Dan kun je de ketting sluiten door de volgende steek van het patroon te maken. Blij dat je wat aan hoe zijn knuffels gemaakt filmpjes hebt. Hallo, Een super leuke sjaal. Kan dit ook. En colsjaal haken voor beginners je deze sjaal ook met verloopgaren haken?

Boekentip:

Zou je wat duidelijker kunnen vertellen wat er misgaat? Op dit moment hebben we helaas geen haaknaalden met korting, maar je kunt wel filteren op prijs :. Jeanne Kers.

We hebben een hele verzameling: lange sjaals, puntsjaals en Dat stukje begrijp ik niet Super gave sjaal.

Andere: