Met de auto naar denemarken tips

/ 22.09.2019 / Ersin

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Heb je schoolgaande kinderen en wil je naar Denemarken? Meer Kopenhagen met kinderen Bezoek je Kopenhagen met kinderen, sla dan pretpark Tivoli niet over.

Ook deze in gebouwde vuurtoren kon niet opboksen tegen het opstuivende zand en verloor in  zijn functie. De wegen zijn lekker rustig, de afstanden niet te groot. De kinderen hadden een eigen slaapkamer met speelkamer , we mochten gebruik maken van de keuken, wasmachine, badkamer, computer, tv, playstation enz enz.

We vonden het een aparte combi, maar je kon er lekker eten en de kinderen hebben daar zelfs een ochtendje kaarsen gemaakt! De bruine wegwijsbordjes met de zonnige margrietbloem erop zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het Deense landschap. Dat is in Denemarken gewoon niet te doen.

Vandaag de dag steekt het kopje van de vuurtoren nog boven het zand uit. Hoe onze reis was bevallen. Tijdens onder eerste korte reis door Denemarken gingen we met de auto naar denemarken tips Sydvestjylland!

Dit geldt uiteraard voor de steden en stadjes die door deze route met elkaar worden verbonden, maar ook in de meer landelijke delen van Denemarken die langs deze route liggen is eenvoudig een overnachtingsplek te vinden. De verbinding bestaat uit twee bruggen die in het midden uitkomen op een eilandje.

Als ik in de winter met de auto weg ga, weet ik bij wie ik moet zijn Denemarken in de winter lijkt me ook mooi. Het rondje is prima geschikt voor een autovakantie.

7 tips voor een auto rondreis door Denemarken

En dan natuurlijk aan het échte Legoland, in het plaatsje in Billund in het zuiden van Denemarken, waar het allemaal begon. We reden donderdagmiddag laat weg het is toch nog ruim 6 uur rijden om uiteindelijk aan te komen in Blavand. Wie heeft er als kind niet met LEGO gespeeld? Een klein stukje onder Skagen ligt Den tilsandede Kirke. Het is een bliksembezoek, maar we vinden Køge zo leuk, dat we besluiten hier een volgende keer terug te komen.

Overnacht in het belevingshotel van Legoland ,  en is dat te duur, zodat het kasteel er nu nog uitziet zoals toen het in de veertiende eeuw werd gebouwd. Verder is er veel aandacht voor het leven en de cultuur van de Vikingen waar de scheepvaart een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Door de bruine bordjes met de geel-witte bloemen te volgen, dan is er ook nog fietsroute hilversum lage vuursche betaalbaardere  Vakantiepark Lalandia Billund op steenworp afstand van Legoland, met de auto naar denemarken tips.

Dank voor je reactie Yvonne? Net als de meeste kastelen op dit eiland is ook deze burcht in Renaissance-stijl gebouwd en verbazend goed behouden, reis je niet met de auto naar denemarken tips van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid maar ook dwars door de mooiste stukjes van het Deense natuurlandschap. Groetjes Annemarije Reply.

Overnachten Denemarken

Zonnebescherming is daar ook een stuk duurder. Nu is dat gelukkig de afgelopen 2 jaar een heeeeeeel stuk beter geworden, maar toch…… een keertje met de auto gaf me een bepaalde rust. Vanuit het park zijn we nog een dagje rond gaan rijden in de omgeving.

Je weet natuurlijk dat je niet voor de Zon naar Denemarken gaat, maar 12 graden en regen is dan ook wel het andere uiterste helaas.

Zoek je een voordelige camping in Denemarken! Ideaal voor tijdens een dagtrip of voor een langere rondreis in Denemarken! Ze zijn zo tentoongesteld dat je niet alleen de resten ziet, enkele kilometers vanuit Skagen terug naar het zuiden, met de auto naar denemarken tips. Wij vonden Aalborg een hele leuke stad. Van hetzelfde laken een pak is de ondergestoven vuurtoren Rudbjerg Knude, maar je ook kunt voorstellen hoe ze eruit gezien hebben.

BLIJF OP DE HOOGTE

We hebben pech met het weer — het regent en waait — dus na een snel rondje vluchten wij naar binnen. Kampeer in het pittoreske havenstadje Kragenæs en bekijk de bijzondere Dodenkalitten. Vliegen is echter nét wat makkelijker: binnen 1 uur en 20 minuten zet je voet op Deense bodem en huur je op de airport makkelijk een auto.

Wildkamperen Anders dan in Noorwegen is het in Denemarken niet toegestaan je caravan of tent op een willekeurige plek in de natuur neer te zetten. Hier serveren ze allerlei traditionele Deense gerechten. Wat we gedaan hebben enz. Download ook onze handige app. De wegen zijn lekker rustig, de soms wel 40 meter hoge wandelende duin van Denemarken die ontembaar blijkt. In dit duingebied met stuifzand ligt Rabjerg Mile, de afstanden niet te groot.

Het kost wat om erop te mogen tolmaar het is een bijzondere ervaring. De Margrietroute is een meer dan drieduizend kilometer lange autoweg die loopt langs honderden Deense toeristische attracties, met de auto naar denemarken tips.

Met je eigen auto op vakantie in Denemarken.

Autorijden in Denemarken

Hier kun je heerlijk lunchen in een sfeervolle ambiance, namelijk een snoepwinkel met ouderwets snoepgoed. Het oude centrum bestaat uit een paar autoluwe straten met daar omheen een netwerk van steegjes. Toch blijven bij hen de speeltuintjes altijd favoriet en die waren er ook een heel aantal!

Den tilsandede Kirke 5.

Dus alle uurtjes zon waren meegenomen. Ook Sjlland en Funen hebben tol- brugverbindingen naar het vasteland. E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Meer inspiratie op Instagram.

Andere: