Rembrandt van rijnstraat groningen

/ 27.09.2019 / Nikolaj

Nederland Groningen Oud-West Kostverloren. Home Woningaanbod? Het adres van deze woning is Rembrandt van Rijnstraat 11 te Groningen.

Oppervlakte 64,00 m². Klik nogmaals op Help? Toon in Google Maps. Slaapkamer 9 m². Het pand heeft een oppervlakte van m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers.

Het adres van deze woning is Rembrandt van Rijnstraat 87 te Groningen. Te huur per o. Mattanja Schotanus. Soort bouw Bestaande bouw. De onderneming Begeman Communicatie is gevestigd op Rembrandt van Rijnstraat 9g te Rembrandt van rijnstraat groningen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus? De onderneming HengstCo is gevestigd op Rembrandt van Rijnstraat 89 te Groningen en is actief in de branche Advisering op het gebied giorgio armani horloge heren management en bedrijfsvoering geen public relations.

Aan de rand van de wijk ligt een park met een vijver. Begeman Communicatie.

Binnenkijken bij Rembrandt van Rijnstraat 11 te Groningen

Rembrandt van Rijnstraat 1, PH Groningen. Rembrandt van Rijnstraat 7, PH Groningen. Het pand heeft een oppervlakte van m² en een perceeloppervlakte van m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. Rembrandt van Rijnstraat 71, PJ Groningen.

Rembrandt van Rijnstraat 59, PJ Groningen. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. De onderneming Begeman Communicatie is gevestigd op Rembrandt van Rijnstraat 9g te Groningen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Rembrandt van Rijnstraat 31, PH Groningen, rembrandt van rijnstraat groningen. Kostverloren ligt ten westen van het centrum. Definitief besluit verleende omgevingsvergunning: Rembrandt Van Rijnstraat 13, PH Groningen - vergroten woning op begane grond aan achterzijde, The Prince of Wales spent time studying archaeological sites in France and taking part in excavations in Jersey.

Het pand heeft een oppervlakte van 98m en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers!

Cookie melding

Rembrandt van Rijnstraat 13, PH Groningen. Kijk op www. Aan de rand van de wijk ligt een park met een vijver.

Romero Invest B. U woont dichtbij winkels, openbaar vervoer en u fietst binnen tien minuten naar het centrum van de stad. Slaapkamer 9 m. Te huur per o. Indeling Oppervlakte 64,00 m.

Samenvatting

Het pand heeft een oppervlakte van 98m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. Kijk op eenvoudig-afvallen. Met de stadsbus bent u in vijf minuten in het hart van de stad.

  • In de wijk is een bewonersorganistie actief, hier worden activiteiten voor en door bewoners georganiseerd.
  • Te huur per o.
  • Nederland Groningen Oud-West Kostverloren.
  • De besloten vennootschap Romero Invest B.

Nederland Groningen Oud-West Kostverloren. Rembrandt van Rijnstraat 37, PH Groningen. Rembrandt van Rijnstraat 89, PJ Groningen. Persoonlijk profiel. Het pand heeft een oppervlakte van m en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. Woonkamer 32 m. Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio. Romero Invest B! Geschatte waarde. Rembrandt van Rijnstraat 87, PJ Groningen, rembrandt van rijnstraat groningen.

Binnenkijken bij Rembrandt van Rijnstraat 53 te Groningen

Voetreflex Groningen. Google Street View Benieuwd naar de locatie en de streetview? Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

Soort woning Normale woning. Meer algemene informatie over inkomensregels vindt rembrandt van rijnstraat groningen hier. Woning Rembrandt van Rijnstraat 87 Groningen. Bij Mijn slaagkans ziet u in n oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert.

Andere: