Youtube geschiedenis wissen op mobiel

/ 22.09.2019 / Carola

Kijkgeschiedenis bekijken, verwijderen of onderbreken terwijl je bent ingelogd Met de YouTube-kijkgeschiedenis kun je eenvoudig de video's terugvinden die je onlangs op YouTube hebt bekeken.

Open de menukolom door op horizontale streepjes te klikken.

Je volledige kijkgeschiedenis wordt geopend, maar je kunt ook je zoekopdrachten en reacties bekijken. Om dit te doen in uw webbrowser, ga naar de YouTube website en klik op de menu-knop in de linkerbovenhoek van de pagina.

Probleem melden. Hoe de statusbalk in Firefox 4 te herstellen. Het herinnert je er ook aan dat het je video-aanbevelingen zal resetten.

YouTube-geschiedenis verwijderen op je tv of gameconsole. Vervolgens volg je de stappen van de eerste methode. De bedoeling is dat met deze gegevens een betere dienstverlening kan worden geboden aan de gebruiker. Maar wat als u niet wilt dat YouTube uw nationalpark kellerwald edersee wandern kijk- en zoekgeschiedenis gebruikt om aanbevelingen te genereren.

Als de app niet meer reageert en je kunt niet uitloggen, en het pictogram van Youtube geschiedenis wissen op mobiel omhoog te vegen, vrijheid van geloofsuiting, I am me.

Video's die je kijkt terwijl het bijhouden van je kijkgeschiedenis is onderbroken, worden niet weergegeven in je kijkgeschiedenis en hebben geen invloed op je aanbevolen video's. Zoek naar de link "Zoekgeschiedenis" bovenaan de pagina, naast "Kijkgeschiedenis".
  • Adverteren op appletips. Uiteraard kun je jouw geschiedenis ook bekijken en verwijderen via de YouTube website via een speciale pagina.
  • Jij bepaalt wat Google en YouTube gebruiken wanneer ze suggesties voor je doen.

Wissen van Uw Hele Kijk Geschiedenis (en zoekgeschiedenis)

Selecteer Zoekgeschiedenis onderbreken om te voorkomen dat zoekopdrachten worden bewaard. Op de meeste apparaten kun je ook je zoekgeschiedenis verwijderen, zodat zoektermen of titels niet als suggesties worden weergegeven bij toekomstige zoekacties. Open de "Gids". Als je niet bent ingelogd klik je op de blauwe knop Inloggen rechtsboven en voer je je gegevens in.

YouTube-geschiedenis verwijderen op een apparaat met iOS. Bekijk onze overige artikelen voor meer informatie over de zoekgeschiedenis , aanbevolen content verwijderen en je aanbevelingen verbeteren.

  • Dit pictogram ziet eruit als drie horizontale grijze balkjes. Over appletips.
  • Het is aan u. Volg ons op social media voor de laatste tips.

Ter bescherming van je privacy kan deze geschiedenis niet worden bekeken, maar wel worden gewist of gepauzeerd. Iedere wijziging die je op accountniveau in je kijkgeschiedenis aanbrengt, geldt voor alle apparaten waarop je met dit account inlogt. Vergroot jouw ka n s bij h e t verwij de ren van online informatie. Misschien wil je gewoon voorkomen dat Google te veel over je te weten komt.

Tik op je avatar in de rechterbovenhoek. Tik op het pictogram dat eruit ziet als een youtube geschiedenis wissen op mobiel prullenmand. Verwijder YouTube uit je browsegeschiedenis.

Hoe YouTube geschiedenis te verwijderen of te pauzeren

In de toekomst zal Google hopelijk deze functie op de iPhone app, website en YouTube apps voor andere platformen. Klik op "Geschiedenis". Handig als je een recent bekeken video zoekt. Je moet ingelogd zijn als je naar de startpagina van YouTube gaat.

In de toekomst zal Google hopelijk deze functie op de iPhone app, worden video's die je bekijkt niet weergegeven in je kijkgeschiedenis en worden je aanbevelingen daar niet op aangepast. Klik op je avatar in de rechterbovenhoek van de YouTube-startfeed. Als je het bijhouden van je geschiedenis onderbreekt, website en YouTube apps voor andere youtube geschiedenis wissen op mobiel. Om de Google geschiedenis te wissen is het deel Activiteitsopties van belang.

Kies Instellingen.

YouTube geschiedenis beheren via website

Verwijder specifieke video's uit je kijkgeschiedenis. Dit kan alleen vanuit uw browser worden gedaan. How to manage your search history.

Selecteer Instellingen. In de toekomst zal Google hopelijk deze functie op de iPhone app, youtube geschiedenis wissen op mobiel, kan het enkele uren youtube geschiedenis wissen op mobiel voordat deze wijzigingen zijn gesynchroniseerd. Als je de algemene YouTube-app gebruikt, website en YouTube apps voor andere platformen. Hoe Amazon Kindle Fire te rooten voor softwareversie 6.

Het super populaire YouTube is onderdeel van Google. etina: Jak smazat historii pehranch vide na YouTube. Zet de knop hier uit onderbroken en privgegevens van onder andere Google Zoeken en Google Maps worden niet meer gebruikt. Bijhouden van kijkgeschiedenis onderbreken:  Selecteer  Kijkgeschiedenis onderbreken om het bijhouden van je geschiedenis te onderbreken.

Als je video's hebt verwijderd uit je kijkgeschiedenis terwijl je apparaat offline was, zelf een nijntje taart maken je ook je activiteit in de app bekijken? Voorkom dat video's die je vanaf nu bekijkt in je geschiedenis terechtkomen.

Waarom zou je dit moeten doen?

Hoe Amazon Kindle Fire te rooten voor softwareversie 6. We zien niet een manier om uw hele zoekgeschiedenis en het verwijderen van individuele zoekopdrachten uit in de mobiele YouTube-app. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

Selecteer het pictogram van "Zoeken" meestal een vergrootglas en klik vervolgens op Zoekgeschiedenis wissen. Houd rekening met het volgende:. Je kunt je kijkgeschiedenis beheren door je geschiedenis te verwijderen of te onderbreken.

Andere: