Camping le pont du rouffet

/ 21.09.2019 / Graciela

Plaats Zoover op je website! Heerlijk om te zwemmen en te kanoeen. Roy Bradwolff -

Ze wisten dat ze het niet zouden redden voor Je moet het er voor over hebben een lange weg te rijden na een excursie in de omgeving. Lees meer. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Het is een prachtig gelegen camping naast een mooi meer. Camping eignaars zijn zeer behulpzaam. U dient zich eerst aan te melden voordat u deze camping aan Mijn Campinggids kunt toevoegen.

In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen. Camping le pont du rouffet aussi d'essayer de faire prendre conscience aux campeurs qu'ils ne sont pas seuls et que le civisme n'est pas exclu en vacances.

Omgeving Regio info Campings in de buurt! Jacques heeft een beoordeling geschreven apr. Wij hebben 2 wandelingen gemaakt in de omgeving, leuk maar de wandelingen in de Vallee du Mars en vooral Vallee de Jordane was meer wat wij zochten.

  • Het terrein is geschikt voor caravans tot 7,5 meter incl. Ook kun je wandelen op de sinds niet meer gebruikte spoorbaan op meter van de camping.
  • Kleine camping midden in de bergen, gelegen aan een meer. Bekijk campingwebsite.

Fenomenaal

Algemene beoordeling Dit is nu een camping, die waar maakt wat er op hun site staat. Gemiddelde beoordeling: 8,7. Het sanitair is zeer netjes. Mooie site in een rustige locatie naast een prachtig meer geweldig om te zwemmen in.

Si vous nous aviez indiqué que vous viendriez surtout pour le festival de théâtre de rue d'Aurillac, nous vous aurions déconseillé de louer un mobile home chez nous.

Uiteraard moesten wij daar wat van zeggen.

  • Het sanitair is vrij nieuw en wordt goed schoongehouden. Een fijn meer aan de voet van de camping, ideaal om te spelen, zwemmen en vissen.
  • Sanitair wordt elke dag grondig gereinigd. Wij hebben in het meer gezwommen, kleine kinderen die een poedelstrandje zoeken kunnen hier niet terecht, het wordt snel diep.

Bekijk campingwebsite Boek nu. Een kijkje nemen in Salers is n echte aanrader. Onze partners hebben geen kosten accu elektrische fiets voor deze accommodatie. En dan 's morgens vers brood te halen bij de receptie. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Ko en Aline doen echt alles om het hun gasten naar de zin te maken.

Kleine rustige natuurcamping op supermooie locatie

Je krijgt op al je vragen een goed en duidelijk antwoord. Algemene beoordeling We hebben 2 fantastische weken gehad met onze 2 kinderen! Het was een geweldige vakantie en zeker voor herhaling vatbaar.

Ook televisie. De eigenaars werken er nog steeds hard aan om de camping te verbeteren en dat is jaarlijks te zien.

CampingID: Heerlijk om te vissen en te wandelen. Ze zijn genteresseerd, behulpzaam en werken hard. Misschien tijd voor een deskundige om het op te lossen?

66 reviews Campsite Pont du Rouffet

Algemene beoordeling Dit is nu een camping, die waar maakt wat er op hun site staat. Veel kastelen, middeleeuws plaatsje Salers. Inderdaad weinig douches maar dat ervaar je één keer en een volgende keer ga je op een ander tijdstip. Het meer was lekker warm.

  • Kortom een prachtplek voor een vakantie met en zonder kinderen op een heerlijke eenvoudige camping.
  • Mieke van Loo - Heerlijke, kleine, rustige camping met hartelijke, nederlandse campingeigenaren, mooi gelegen aan een stuwmeer, waar 3 riviertjes op uit komen.
  • Elk jaar zie je weer prima verbeteringen op de camping, die het alleen maar aantrekkelijker maken om er naar toe te gaan.
  • Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!

Uw bericht. We nooit zoveel hebben gezien vliegers en Buzzards. Prachtig wandelgebied. Een fijne ruimte als het regent met een hele bibliotheek en spelletjes. Zoals al omschreven door iedereen: Echt een heerlijke plek om bij te komen, zwemmen, hetzij in een afgeloste hypotheek. Algemene beoordeling Een fijne camping met een camping le pont du rouffet relaxte sfeer en fantastisch sanitair. Bent u de eigenaar. Ko en Aline ga zo door.

8680 campings in 27 landen

Algemene beoordeling Prachtige plek in de bergen aan het meer. Nuttig Delen. Josje en Ed ,

Mieux encore : la majorit vient pour ce calme. Ko en Aline, dank voor jullie mooie bijdrage om voor ons weer een Memory te maken. Gereisd Met partner in juni Nuttige review 0.

Andere: