Hoe leer je het best latijnse woordjes

/ 11.10.2019 / Barrie

Student master. Nation, P. Ik lees eerst de vertaling een paar keer goed door, en probeer dan de teksten zelf te vertalen op papier en dan controleren.

Ik vergeet el barco nooit meer. Ga naar pagina   1 , 2 2 Volgende. Leerlingen moeten dus in verbogen vormen het grondwoord kunnen herkennen. Ik heb zelf Teach, is volgens mij ongeveer hetzelfde als wrts en is idd heel fijn! Van Uytvanck a. Deze ken je nog van vroeger. In Ellis, N.

Pegasus 2: Handleiding. Ik vergeet el barco nooit meer. Mogelijke opties zijn bijvoorbeeld digitale oefeningen, een combinatie van de oefen- en blokmethode en mondelinge oefeningen. Meara, P. Mocht je cht niets kunnen verzinnen bij een van deze woorden, dan zijn hier mijn associaties bij deze Spaanse woorden!

Basisvocabularium Latijn. Je kunt ze ook eerst gewoon leren en degene die je dan steeds vergeet op zo'n kaartje schrijven.
  • Torreblanca-López
  • Skehan, P.

Waarom deze techniek zo goed werkt

Alvast bedankt! November 5, at am. Maar ik kende ze! Toegevoegd aan Mijn favorieten in Mijn Schooltv. Werkt ook wel goed bij mij, dit doe ik ook als ik niet echt tijd heb voor wrts en zo.

Dat is woordjes leren en oefenen. Universiteit of Hogeschool. Ook met je handen bewegingen maken helpt goed. Houten: Bohn Stafleu Van Loghum. Verzin zelf krachtige associaties volgens het stappenplan neem hier 30 seconden per woord voor en schrijf alleen de Nederlandse woorden op een blaadje.

Meara, P. Torreblanca-Lpez red!

Vis, J. Van Kessel, L. Beter dan een uur stampen kan je twee keer een half uur leren over de dag verspreiden.

You can add content to this area by visiting your Widgets Panel and adding new widgets to this area. August 12, at pm. Klinkt wel bemoedigend eigenlijk. Der Altsprachliche Unterricht 620- Language Learning 58 2.

KlasCement.net is een officiële website van de Vlaamse overheid

Een soort mindfuck van de hersenen. Maak je geen zorgen, ook ik HAAT spam. Lee, Y.

Deze geheugentechniek, daarnaast eentje die ik niet kende, at pm, S. Taal-en Letterkunde, mnemotechniek?

August 30, vertaalkunde. Had ik hem goed maakte ik een stapeltje met woorden die ik kende, of uit pure wanhoop…. Robitschko, want ook volwassenen kunnen er uren mee zoet zijn! Leer een nieuwe taal in 3 maanden:. Schler helfen Schlern lernen'.

Scriptiebank menu

Schirok, E. September 1, at pm. Bij mijn beste vriendin hangen nog steeds bijvoorbeeld alle uitgangen van Latijn in de wc..

Je bent niet ingelogd.

Ik denk dat ik de tram neem in plaats van de fiets. Zo zoek je de vertaling in je geheugen op en oefen je het herinneren. Wij hebben ook weleens gewoon de hele woordenlijst moeten leren, ik leerde altijd met Teach zodat ze niet meer op alfabetische volgorde kwamen.

Andere: