Kantoorruimte huren omgeving breda

/ 12.10.2019 / Sanya

Conventionele kantoorruimtes staan ook wel bekend als het kantoorconcept in traditionele zin. Konijnenberg 61 , Breda Oppervlakte: 13 m2 - m2. Oppervlakte: 28 - 69m 2 24 uur toegang Vergaderzalen Glasvezel treinstation: 2.

Oppervlakte: 7 - m 2 24 uur toegang Receptie Vergaderzalen Meubels optioneel Liften Glasvezel treinstation: 2. Ook bij een kantoor dat al voor jou is ingericht kan je personaliseren met details. Meer informatie. Vind de meest geschikte kantoorruimte voor jouw organisatie in ons aanbod. Met name kantoren op A-locaties, in de stad en bij goede logistieke verbindingen zoals bijvoorbeeld het station of snelweg knooppunten.

Voorzieningen 24 uur toegang. BergschotBreda Oppervlakte: m2 - m2. Waarom kantoorruimte huren in Breda. Kies uit ruim 1. Aansluiting glasvezel!

Breda licht tussen Rotterdam en België in, een mooie bijkomstigheid voor een stad die aan verschillende snelwegen ligt. Wij helpen jaarlijks meer dan Deze bedrijven besluiten voor hun hoofdkantoor in de benelux kantoorruimte in Breda te huren en zich hier te vestigen.
  • Bekijk ook ons kantooraanbod in Eindhoven en onze kantoorruimten in Tilburg. Flexibiliteit Een belangrijk onderdeel van je huurovereenkomst is de huurperiode.
  • Ga gauw een kijkje nemen!

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeenten

Bijvoorbeeld omdat er momenteel geen geschikte kantoorruimte voor u beschikbaar is. Oppervlakte: - 5. Met coworking werk je met andere ondernemers samen binnen 1 kantoor. Hoge Mosten 2 , Breda Oppervlakte: m2 - m2. Het is daarom een geliefde stad voor bedrijven om hun kantoor te vestigen. Hierdoor neemt de leegstand af en is het een ideale tijd om eens na te denken over een verhuizing in of naar Breda.

Conventionele kantoorruimtes staan ook wel bekend als het kantoorconcept in traditionele zin.

  • Vind je dit een tof kantoor?
  • Binnen een bedrijfsverzamelgebouw ben je samen met andere bedrijven werkzaam binnen het kantoorgebouw. Wij bieden verschillende soorten kantoorruimtes aan in Breda: In een business center In een bedrijfsverzamelgebouw Conventionele kantoorruimte Via de zoekmachine op onze site kunt u snel op zoek naar de gewenste kantoorruimte in Breda.

Sorteer op: Populair Prijs Nieuw. Breda is een aantrekkelijke stad voor bedrijven en kantoorgebruikers, kantoorruimte huren omgeving breda. Hierdoor neemt de leegstand af en is het een ideale tijd om eens na te denken over een verhuizing in of naar Breda.

Locatie Het zoeken van een geschikte locatie is afhankelijk van een aantal factoren en redenen zoals. Breda is de grootste stad in haar regio en blijft aantrekkelijk voor veel organisaties.

Sla mijn zoekopdracht op

Heeft u vragen? Meer informatie? Een kantoorruimte of werkplek huren in Breda?

Breda is de grootste stad in haar regio en blijft aantrekkelijk voor veel organisaties. Smederijstraat 2Breda Oppervlakte: 10 m2 - m2. De stad staat bekent om haar prachtige historische en gezellige binnenstad, kantoorruimte huren omgeving breda. En heb je een gemeubileerd kantoor nodig of heb je al meubilair. Breda is een aantrekkelijke stad voor bedrijven en kantoorgebruikers. Breda is bovendien bijzonder goed aangesloten op het snelweg netwerk van Grijs haar met donkere strepen.

Er zijn namelijk zo'n Deze pagina is alleen in het {{ office. Wij bieden je meerdere opties zodat je altijd kunt vergelijken!

Heeft u vervolgens geschikte kantoorruimte in Breda gevonden. Oppervlakte: - m 2 24 uur toegang treinstation: 0. Office as a Service. Bijsterkantoorruimte huren omgeving breda, bij het station de grotere nationale bedrijven en aan de snelwegen veel distributeurs gehuisvest. Centrale zenuwstelsel en het perifere zenuwstelsel laatste kantoorruimte huren omgeving breda is een interessante voor de ZZP.

Reduitlaan 27Breda Oppervlakte: 40 m2 - m2. Voordat je op zoek gaat naar een geschikte werkplek is het belangrijk om te ontdekken waarom je een kantoor nodig hebt? In het centrum zijn veel MKB bedrijven gevestigd, Breda Oppervlakte: 25 m2 - m2. Breda is de hoofdstad van haar regio in het westen van Brabant. Inwoners en bedrijvigheid  Breda is de hoofdstad van haar regio in het westen van Brabant.

Geen enkel nieuwtje van huurbieding.nl missen?

Meer informatie? Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden. Totale oppervlakte m2 m2. Dit staat voor Ondernemen, Onderwijs en Overheid.

De mogelijkheid dat je elk moment kan switchen naar een groter kantoor is handig bij groei van je onderneming. Daarbij kan je werken in een afgesloten ruimte of in een openbare ruimte met iedereen aan een bureau. Oppervlakte: - m kantoorruimte huren omgeving breda Vergaderzalen Meubels optioneel treinstation: 3. Voordat je op zoek gaat naar een geschikte werkplek is het belangrijk om te ontdekken waarom je een kantoor nodig hebt!

Andere: