Losse wedstrijd kopen fox kpn

/ 01.08.2019 / Zola

Ik heb alleen toegang tot FOX Sports 1. Zap naar kanaal

Neem dan een abonnement, klik  hier , of kijk eens op de kaart waar je FOX Sports in een kroeg bij jou in de buurt kunt kijken! Zo kunnen we je de juiste instructies geven. Klopt dit? FOX Sports heeft ook uitzendingen op het open net. Je kunt een dagpas annuleren tot één uur voor aanvang. Fox Sports Eredivisie. Let op: je bestelt dus de dagpas op een ander kanaal dan waarop je de uitzending bekijkt.

Kijk dan gerust rond op de servicepagina's als je al klant bent of als je meer wilt weten over de installatie van je pakket. Hoe bestel je een dagpas! Een dagpas kan bekeken worden op losse wedstrijd kopen fox kpn mediabox waarop deze besteld is. Wil je niets missen. Dan heb je de optie a ankoopbeveiliging met pin  eerder al eens uitgezet.

Bekijk Internet. Ga hiervoor naar  deze pagina in Mijn Ziggo.

Ook interessant voor jou:

Gratis extra voetbalzender Bij televisie van KPN. Dit doe je via de kanalen tot en met Vervolgens sluit je een abonnement af op FOX Sports. Een dagpas bestellen. Je kunt daarna binnen 15 minuten Fox Sports kijken. FOX Sports International op kanaal , en

Wil je als particulier of als bedrijf een dagpas bestellen. Klopt dit! Het is helaas niet mogelijk om een dagpas te bestellen op je smartphone, pc of laptop, Oosters. Fox Sports Eredivisie. Heb je het stappenplan doorlopen en is er nog iets onduidelijk.

Zonder abonnement live voetbal of F1-races kijken

Kies je dagpas en druk op  OK. Klik hier om in contact te komen met een van onze medewerkers in het call center. De dagpas start om Bekijk Internet.

Montana Montana. De dagpas is nu besteld. Zodra je een abonnement hebt op FOX Sports kun je genieten van alle live sport. Klopt dit? Met een dagpas bekijk je de uitzending op een ander kanaal dan het reguliere abonnementskanaal van FOX Sports.

Meld je aan

Met een dagpas kijk je vanaf Bestellen is eenvoudig maar werkt op iedere ontvanger net iets anders. Bij KPN kijk je tv precies zoals jij dat wilt.

Hotel de herberg vollenhove Sports International op kanaalen Kan ik nu ook FOX Sports kijken. Beter netwerk. Ga naar service televisie. Klik hier om onze klantenservice te mailen. Bekijk de opties.

Bij KPN kijk je tv precies zoals jij dat wilt! Ga hiervoor naar  deze pagina in Mijn Ziggo.

Waarmee ga je de wedstrijd kijken?

FOX Sports is een digitaal kanaal. Bekijk Televisie. Ga verder. Een dagpas bestellen met een Ziggo Mediabox Next.

Vul hieronder je postcode en huisnummer in. Kan ik nu ook FOX Sports kijken. Vervolgens sluit je een abonnement af op FOX Sports.

Andere: