Beach villa hoek van holland landal

/ 07.09.2019 / Marrigje

Wij verbleven begin december een weekend in dit park. Onze hond had het reuze naar d'r zin. Vakantieparken Hoek van Holland.

Datum van verblijf: december We konden ons niet beters wensen. Om 15u konden we in het huisje en er is een bagageservice waar je gratis gebruik van kunt maken. Maar goed vertoeven voor een week. Bent u de eigenaar? De Noordzee route, die je naar Scheveningen voert, is een leuke fietstocht. Zelfs met windkracht 10 blijven de huisjes comfortabeler dan verwacht.

Families en kinderen Aanbod voor kinderen Speeltuin. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6! Op Landal Beach Villas in Hoek van Holland overnacht je in een modern strandhuisje met uitzicht op zee. Inlog eigenaren. Uitwaaien in januari.

Veel kunnen wandelen op het strand, genieten van de woeste zee.

Landal Beach Villa’s – Hoek van Holland

De kinderen spelen lekker in het zand of de zee. Fantastische locatie óp het strand Zeer mooie villa's Leuke uitstapjes. Vakantieparken in de buurt Center Parcs Port Zelande 8. Of wat te denken van regelrecht vanuit je bed kite surfen of blokarten?

Wifi Wifi Aanwezig. Wakker worden met het geluid van de rollende golven op de achtergrond is écht heerlijk. Prachtig huisje , heel mooi uitzicht , heerlijk gewandeld met mayson.

Wij waren met een rolstoel en dat ging prima. Bent u de eigenaar. Onze hond heeft de week van haar leven gehad, het strand zo dichtbij. Onze partners hebben geen boekingsopties voor deze accommodatie. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Iguana Reptielenzoo Dierentuinen.

Foto's & Video

Terwijl de kinderen prachtige zandkastelen bouwen en urenlang spelen in de branding, geniet u van het wonderschone uitzicht. Vakantieparken in de buurt Center Parcs Port Zelande 8. Datum van verblijf: januari

Bent u de eigenaar. Hoe heerlijk is het om wakker te worden met uitzicht op zee. Landal Beach Villa's Hoek van Holland is een enorme aanrader. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Dichterbij het strand en de zee, kom je gewoon niet.

Fantastisch

Parkvakanties is dé vakantiepark-expert van Nederland. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Vakantiepark Kijkduin 7. Femke van As ,  Lees meer.

Tafel voor 6 personen. Genoeg servies voor zes, vind ik de huisjes net iets te klein, Sigma. Activiteiten Sportfaciliteiten Aanwezig. Kindervoorzieningen zijn tegen betaling aanwezig? Locatie Volledige weergave? Antwoord van Jochen P. Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector.

Fenomenaal

Heelijk met andere honden gespeeld op het strand waar ze de hele dag mogen komen. Alle Bijzondere accommodaties in Hoek van Holland bekijken. Geselecteerde filters.

Hoek van Holland. Rhodos Horizon Resort! Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Andere: