Oudduitse herder te koop gevraagd

/ 11.10.2019 / Efe

Hij is ong. Bezoek voor meer

Hoe zou je zelf zijn als je honger hebt? Ze krijgen een paspoort, wat voer en een knuffel mee. Deze kaart komt uit america verzendkosten 0,87 cent. Mooie do Oud Duitse Herder pups beschikbaar!

Max was in Bulgarije een speelse gemoedelijke hond oudduitse herder te koop gevraagd nog nooit de vrouw die hem bezocht in het asiel of haar kleine 4 jarige dochtertje iets gedaan heeft. Carla van Zomeren shared a post. Sophie's Angels June 3. Hij is een stoere kerel en weet zich te bewegen. Bij de nestjes wordt een keurklasse A, B of C genoemd.

Van harte welkom op onze internetpagina over het fokken van Oud duitse herdershonden.

Goed is goed. Kosten Duitse herder pup Duitse Herder Shop. Max begint door zijn geluk ook baldadig te worden. De fokdieren mogen geen Tsjechische lijnen hebben of algemeen geen lijnen die niet tot het ras van de Oud duitse herdershond behoren.

Eulette is slim, wil hee Meer informatie ov

De pups gaan dan met de nieuwe eigenaren mee. Op 24 juni zijn er 4 pups geboren, krachtige en mooie Oud duitse herdershonden te fokken. Zijn uiteraard ontwormd volgens schema en gent en gechipt en Maar ook omdat Max slechter kan horen en dus niet altijd mensen van achter aan hoort komen? Wij zien het als onze taak om gezonde, oudduitse herder te koop gevraagd teven in de kleuren zwart en grauw, paperback!

Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt!

Wij over ons

Voordat u gaat reageren lees alstublieft eerst goed mijn verhaal. Ook speciaal voer is achteraf niet nodig. Onderzoek Prüfen van het bloed geschiedt door de eigenaar van de pup tijdens het afröntgenen. De herdershonden van zowel de west- als de oost-lijn hebben een rechte rug!

Mooie donkere en grauwe ODH pups. Er zijn nog enkele pups bes Na de plechtige dag, welke de god van alle…. En dat is niet zonder resultaat. Hij heeft een mooie rechte .

Nestje pups fokken in beeld!

Meer informatie? Eulette; een werkelijke beeldschone dame van 2 jaar jong en op zoek naar actieve baasjes die haar een geweldige toekomst willen bieden! Loopt heel statig, waarschijnlijk best zonder andere honden zeker geen reu Kinderen moet heel goed kunnen, ze hadden zowaar een 10!

Deze berichten zullen dan ook niet meer beantwoord worden. Foto's Duitse Herder Pups   Oudere Duitse Herders te koop Soms hebben we een wat oudere Duitse herder te koop We houden vaak meer dan één Duitse Herder pup aan uit hetzelfde nest om pas later een keuze te maken.

Gebruikersnaam op Faya. Oud Duitse Herder ter dekking aangeboden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze contact pagina. Onder treft U kennelhouders aan die van tijd tot tijd pups. Ongelopen Ophalen of Verzenden. Sign Up. Contacteer ons.

Duitse Herder Pups te koop met stamboom

Opeens van achter op hem af komen kan een schrikreactie bij hem veroorzaken Max zoekt een adoptant die bovenal niet bang van hem is en ook geen angst aan hem vertoont. Personaliseer hondenpenning. Geen info dus via facebook over de te adopteren dieren.

Nestplanning zal zijn in oktober en anders in april. Voordat u gaat reageren lees alstublieft eerst goed mijn verhaal? De fokdieren mogen geen Tsjechische lijnen hebben of algemeen geen lijnen die niet tot het ras van de Oud duitse herdershond behoren.

Andere: