Outlook mail iphone setup

/ 10.10.2019 / Yoëll

Als uw e-mailinstellingen juist zijn, tikt u op 'Bewaar' wanneer u klaar bent. Uw e-mailaccount automatisch configureren Als u een e-mailaanbieder zoals iCloud, Google of Yahoo gebruikt, kan Mail uw e-mailaccount automatisch configureren met alleen uw e-mailadres en wachtwoord.

Dit artikel is voor het laatst bijgewerkt op 3 december op basis van uw feedback. Tik op Aanmelden. Poort Gebruik of Als u uw e-mailaccount handmatig moet configureren, moet u zorgen dat u de e-mailinstellingen voor uw account weet.

Notes Please connect to your mailbox using your Web browser and rename those folders. Vraag en antwoord.

Zodra u met het inschrijvingsproces bent begonnen, leest u hier wat u kunt doen, moet u het outlook mail iphone setup proces voltooien. Hebt u nog meer feedback. Meer informatie over Mail Als u geen e-mails kunt versturen of ontvangen.

Contact opnemen met ondersteuning. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Bijvoorbeeld: als u een e-mailaccount van hotmail.

Voer het e-mailadres van uw bedrijf in en tik vervolgens op Account toevoegen. U kunt ook worden gevraagd om een pincode in te voeren. Als u wordt gevraagd om een ander account toe te voegen, tikt u op Misschien later. De maximale tekenlimiet is Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten.

Tik op 'Volgende'. Instellingen voor iPhone of iPad. Als u niet zeker bent, neemt u contact op met uw IT-beheerder. Opmerking:  Voer uw zakelijke e-mailadres handmatig in en tik daarna op Account toevoegen als uw account niet automatisch wordt gevonden!

Publicatiedatum:   maart 14, Neem contact op met uw Office beheerder als u niet zeker weet welke van deze situaties op uw werk- of schoolaccount van toepassing is. Open anders het menu in de linkerbovenhoek. Tik op 'Anders' en vervolgens op 'Voeg mailaccount toe'.

Exchange-accounts: zie de sectie Uw Exchange-postvak-serverinstellingen zoeken of vraag de Outlook mail iphone setup om de servergegevens.

Zoek en download de app Intune-bedrijfsportal. Voer de gegevens in voor 'Server inkomende post' en 'Server uitgaande post', outlook mail iphone setup. Ja Nee? Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw bedrijf in om uw account automatisch te configureren.

Als u problemen ondervindt bij het synchroniseren van Outlook voor iOS met uw nieuwe wachtwoord, verwijdert u uw e-mailaccount en voegt u het opnieuw toe.

Hebt u meer hulp nodig bij het instellen van Outlook voor iOS?

Sommige werk- en schoolaccounts hebben aanvullende beveiligingsvereisten voordat u Outlook voor iOS kunt gebruiken. Opmerking:  Uw ervaring kan variëren afhankelijk van de vereisten van uw bedrijf. Er wordt in Outlook voor iOS een synchronisatiefout gedetecteerd en u wordt gevraagd uw wachtwoord opnieuw in te voeren.

Als u verbinding maakt met een on-premises Exchange-Server. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring.

Verifieer uw identiteit als meervoudige verificatie is ingeschakeld. Als u een e-mailaccount instelt met behulp van IMAP of POP, de prestaties of het gebruik van websites outlook mail iphone setup producten van derden, wordt alleen uw e-mailadres gesynchroniseerd. Heel goed? Notities:  Als de automatische configuratie mislukt, stel dan gerust je vraag onder aan de pagina.

Opmerking:  Voer uw zakelijke e-mailadres in en tik daarna op Account toevoegen als uw account niet automatisch wordt gevonden. Zie Server-instellingen die u nodig hebt van uw e-mailprovider voor een lijst met algemene serverinstellingen en help met naslaginformatie? Contact opnemen met ondersteuning. Kunnen jullie helpen.

Office 365 van GoDaddy Help

Server Exchange-accounts: zie de sectie Uw Exchange-postvak-serverinstellingen zoeken of vraag de IT-beheerder om de servergegevens. Als de e-mailinstellingen niet juist zijn, wordt u gevraagd om deze te wijzigen.

U kunt ook worden gevraagd om een pincode in te voeren. Notities:  Als de automatische configuratie mislukt, tikt u op Doorgaan en voert u de volgende instellingen handmatig in:.

De mobiele Outlook-app voor uw telefoon of tablet optimaliseren. Algemene stappen voor het handmatig instellen van een Office werk- of schoolaccount. Referentiemateriaal voor Outlook voor iOS.

Andere: