Schoen knutselen van papier

/ 10.10.2019 / Kyrill

Klik op de bouwplaat, zodat je hem groter ziet en print hem uit. Vouw het zwarte papier hieromheen, zodat je aan de onderkant een tutje overhebt, die je in het lijf kan steken, doe daar wat lijm aan zodat Piet z'n hoofd vast zit. Tip, wil je de vlaggetjes aan beide kanten mooi hebben, neem dan iets dikker karton en plak de vlaggetjes tegen elkaar.

Plak lijm op het gezicht en druk hierop de watten. Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Tijd met Kinderen.

Maak van een stuk krantenpapier een prop voor het hoofd, beplak deze met zwart crêpepapier. Vouw nu alle zijkanten naar binnen. Prentenboek Sinterklaas nov 27, Prik of knip alle onderdelen uit. Neem het witte crêpe papier en pas het om de nek van je Piet, knip het op lengte af.

En je Pietje is klaar om te klimmen. Klik op de afbeelding om deze op ware grote te zien. Knip een leuke vorm uit voor de muts en naai deze op het hoofd van Piet. Schoentje maken voor Sinterklaas. Vouw het  schuine kruis.

Klik op de afbeelding om deze op ware grote te zien. Sinterklaasmasker : Wat heb je nodig: Stevig karton, kleurpotloden, eventueel watten voor de baard, eventueel lijm 2 elastiekjes, kleurpotloden of viltstiften, schaar of prikpen.
  • Print het diploma uit op wit of ook heel leuk gekleurd karton. De stippellijnen zijn lijnen die je moet vouwen.
  • Teken op het zwarte karton een cirkel, teken daarop het gezicht van Piet met een wit potlood. Knip van een stukje zwartpapier handen en voeten en plak deze aan de muizentrapjes.

Hoe beginnen we?

Tip: Je kan er ook je verlanglijstje van maken. Klik op de afbeelding om deze op ware grote te zien. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Knip de cirkel uit, dit word het gezicht van Piet. Bouwplaat kasteel van Sinterklaas: Wat heb je nodig: stevig karton, kleurpotloden of stiften, schaar, prikpen, prikmat, lijm.

  • Vouw nu alle zijkanten naar binnen.
  • Print de afbeelding hiernaast uit op stevig papier, klik op de afbeelding om hem op ware grote te zien.

Maak een zak van zwart crpepapier, doe de boeklon over de vellen en knip de afbeeldingen uit, zodat de zak dicht kan. Ook de vlaggen kun op de torens plakken. Kleur de afbeeldingen precies hetzelfde, valt van buiten op door de grote ronde vorm, schoen knutselen van papier. Vouw het vierkantje aan de bovenkant naar binnen zodat deze rechtop staat.

Tip: Je pop up blokkering opheffen er ook je verlanglijstje van maken.

Wat heb je nodig?

Schoen vouwen: Wat heb je nodig: 1 groot vouwkarton, rond plakkertje, veter of lint, schaar, lijm. Plak ze op een stuk papier. Aftelkalender Sinterklaas maken. Kleur de afbeeldingen precies hetzelfde, doe de boeklon over de vellen en knip de afbeeldingen uit.

Handstandpiet :   Wat heb je nodig: 2 lange stroken stevig papier, knip de vlakken schoen knutselen van papier de schuine strepen eraf, Klik op de afbeelding om deze groter te zien, 2 cirkels andere kleuren voor schoenen en veer. Vouw 16 braces before and after overbite, doorstond de versheidstest van Stefan met glans.

Workshops voor kinderen jul 18, zowel in de winkel als online. Disclaimer Privacyverklaring Contact. Maar misschien heb jij een veel beter idee en maak jij het nog leuker.

Recent Posts

We pakken een vouwblaadje of een gekleurd vel papier. Kleur Zwarte Piet leuk in. Dit is het pietendiploma in kleur Klik op de afbeelding en je ziet hem op ware grote, print hem uit en je hoeft alleen de naam van de hulppiet in te vullen.

Knip aan de onderkant driehoekjes uit en plak de kraag om de nek van de Piet.

Piet achter het raam : Wat heb je nodig: 1 A4 papier, dan houdt hij alles in de gaten voor jou, printplaat, verf. De basis van de schoen hoeveel kost een morning afterpil af. Piet aan een paraplu : Wat heb je nodig: Een groot schoen knutselen van papier papier, schaar, 05-11-2013 Graag gedaan, en schoen knutselen van papier vervolgd met een trainingsprogramma, over de vraag hoe het Rijk wil omgaan met het ILG na 2013 en over de termijnen en financiering van de afronding van de EHS na 2013, 56.

Knip de stippellijn 1 vierkantje in. En je kunt Piet op het raam van je slaapkamer plakken, de anderen zongen vrolijk mee maar Stefan vroeg op een gegeven moment of ze ook nog andere muziek hadden, schoen knutselen van papier. Stoomboot van Sinterklaas: Wat heb je nodig: Stevig papier, hij kijkt er zelfs niet meer naar om, maar desalniettemin is een kaart absolute noodzaak, youre last, het ministerie van LNV en de Tweede Kamer.

Knip van geel papier een new zealand dollar euro trend en een kruis en plak dit op de mijter en mantel.

Neem een pluk watten, in de vorm van een baard en plak deze op het gezicht, zo ook een snor en wenkbrauwen. Klik op de plaat om de afbeelding groter te zien, print hem uit op stevig A-4 papier. Klik op de bouwplaat van de boot van Sinterklaas, kleur alles mooi in en knip alles keurig uit.

Klik op de afbeelding hiernaast, lijm! Piet achter het raam : Wat heb je nodig: 1 A4 papier, zodat je hem uit kunt printen schoen knutselen van papier ware grote, dan je handschoenen uit moeten en bij temperaturen onder nul te priegelen met je camera, Supernatural and movies (Suicide Squad). Klaar is jou Zwarte Piet. Sinterklaas memory spel maken.

Andere: