Helderheid beeldscherm aanpassen samsung laptop

/ 11.10.2019 / Dorinda

Weet iemand wat er is fout gelopen of hoe ik dit probleem kan oplossen? Is uw probleem hiermee opgelost?

Ireland - English. Bij veel laptops zie je rechts onder in een plaatje van een batterij dat aangeeft hoe vol je accu is in de buurt van je klokje.

Laatst gewijzigd door Niekie30 : 3 October om Probeer de helderheid knoppen eens zonder de FN knop in te drukken.

Misschien dom idee hoor maar bij mij werkte dat wel. Dit kan ook een net andere naam hebben, vraag dit in een reactie als je daar niet uit komt.

South Africa - English! Daar kun je het dan aanpassen :- Succes. Ik had het zelfde probleem en had te maken met FN knop. Magyarorszg - Magyar. Is uw probleem hiermee opgelost! Misschien een idee van de redactie van Computer Idee om alle klachten over de nieuwe update te verzamelen en namens ons bij Microsoft aan de bel te trekken, helderheid beeldscherm aanpassen samsung laptop.

France - Français.

Aanbevolen berichten

Probeer dan eens een systeemherstel naar een herstelpunt van een week geleden. De helderheid van het beeldscherm kan je ook via het Windows Mobiliteitscentrum aanpassen indien jouw laptop Windows heeft en niet van Apple is - dan weet ik niet hoe dat werkt.

Dat is fijn dat je de oplossing ook met ons deelt. Misschien een idee van de redactie van Computer Idee om alle klachten over de nieuwe update te verzamelen en namens ons bij Microsoft aan de bel te trekken. Voordien kon ik mbv de blauwe functie-toets Fn en de pijltjes, de helderheid aanpassen.

Hrvatska - Hrvatski. Daar kan ik het "knopje" voor de helderheid één omlaag en weer terugzetten, maar de helderheid verandert niet.

Is uw probleem hiermee opgelost. Rinke 14 april Registreren en inloggen. Ik had het zelfde probleem en had te maken met FN knop. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Belangrijke informatie

Nederland - Nederlands. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Schweiz - Deutsch.

New Zealand - English. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden? Ik accepteer! Slovenija - Slovenina. Dan op bijwerken, daarna op 'Op mijn computer naar stuurprogramma's zoeken'.

De gebruikte url is ongeldig. Italia - Italiano. Maarten 22 juli

Vraag volgen? Per - Espaol. Meer informatie. Paraguay - Espaol? Maarten 22 juli sterreich - Deutsch. De schuifregelaar Helderheid wijzigen voor het ingebouwde beeldscherm wordt niet altijd weergegeven op desktop-pc's met een extern beeldscherm. Registreer je gratis. Dominican Republic - Espaol. Het beste antwoord Vaak is dat een toets wat in moet drukken, toch.

Weet jij het antwoord?

Voordien kon ik mbv de blauwe functie-toets Fn en de pijltjes, de helderheid aanpassen. Italia - Italiano. Welkom op PC Helpforum! Afbeelding toevoegen.

Aantal leden. Als je dat hebt gedaan klik je op Stuurprogramma tussen Algemeen en Details in. Ik vermoed dat bij het herinstalleren van de Intel driver, net een nieuwere versie is geinstalleerd.

Andere: