Wat is een goede e reader

/ 10.10.2019 / Gijsbert

Als je een maandelijks abonnement wilt afnemen met je eReader, dan wijzen wij Kobo aan als beste keuze. Bezoek onze  community  en deel je ervaringen met andere gebruikers, bijvoorbeeld over de Kobo Aura.

Zowel wat betreft het downloaden van e-boeken via de eigen Kobo-store en met partner bol. Tekst: Sander van der Heide Fotografie: i-Stockphoto. Wil je in het donker lezen, zonder dat je partner wakker wordt van het licht: koop een e-reader met ingebouwde verlichting.

Ben je bereid om ruim euro uit te geven voor je volgende e-reader, dan is deze Kobo zeker het overwegen waard! Beste prijs-kwaliteitverhouding: Kobo Clara HD.

Een eReader is een vervanging voor fysieke boeken! Beide zijn verkrijgbaar in een 8GB versie en een 32 GB. Volgens de site van Kobo kan deze geen Word bestanden. Daarnaast kun je via USB verbinding maken met deze e-reader om boeken over te zetten van je laptop of PC. Tolino Vision 4 HD: Fraaie e-reader met handige features.

Kortom, een e-reader die heel weinig te wensen over laat.
  • Ik vond echter dat het vertrouwen op de lichtsensor vaak een donkerdere instelling opleverde dan wij zelf liever hebben. Prijs-kwaliteit gezien zijn het de beste toestellen die je momenteel kunt kopen.
  • Je kan die vergelijken met een dienst als iTunes.

Deze e-reader is E-readers zijn relatief kort op de markt, net als tablets en smartphones. Stel je vraag. Ervaring met één van de genoemde producten? Backlight van de eReader Het scherm van eReaders en de technologie van e-ink maken eReaders de perfecte apparaten om mee te lezen. Heb je behoefte aan meer leesruimte dan is zijn grote broer de Kobo Aura One zeker het overwegen waard!

De bibliotheek mag tegenwoordig ook e-boeken uitlenen.

  • Ook krijg je via de Kobo store toegang tot duizenden gratis ebooks. Beste instapmodel eReader: Kobo Aura Edition 2.
  • Enkel bij de fabrikanten zoals Kobo en Amazon krijg je een e-reader met een scherm waarmee je gemakkelijk in volle zon kunt lezen. Kobo prijst de Aura 2 zelf aan als het instapmodel uit hun assortiment en verdient volgens ons dan ook zeker deze titel.

Als je van plan bent om naar audiobooks te luisteren ga je dus een e-reader met bluetooth moeten kiezen. De bestandsformaten die de Kindle kan lezen zijn dan ook gelinkt aan de e-books van Amazon. Wat voor de ene de william schrikker groep pleegzorg eReader is, voldoet wellicht niet aan de eisen die jij stelt, wat is een goede e reader.

Ter vergelijking; dit is minder dan de helft van het gewicht van de huidige iPad gram. Kobo Aura H2O: Geweldige waterdichte e-reader.

Beste prijs-kwaliteitverhouding: Kobo Clara HD

Daarmee kun je met deze e-reader dus ook veilig op het strand, bij het zwembad, of in bad lezen zonder dat je je druk hoeft te maken over waterschade. Maar beoordeel een boek niet op zijn kaft.

Er zijn veel extra mogelijkheden en met de eigen Kobo-boekenwinkel kun je eenvoudig boeken kopen en downloaden naar je e-reader. Vergeleken met andere e-readers is dit daarmee een snelle e-reader.

Dit hangt natuurlijk sterk af van je gebruik, wat is een goede e reader. Voordat je het weet heb je deel twee alweer gedownload. We raden deze Kobo dan ook aan als je op zoek bent naar een goede eReader waar je de komende jaren goed mee vooruit kan gaan. Beide hebben een helder scherm van 6 inch met een pixeldichtheid van ppi. Prima natuurlijk als je ervan houdt een papieren boek in je handen te hebben, maar de voordelen van een e-reader wegen inmiddels zo zwaar dat je eigenlijk gek maartje van de wetereing ouders als je niet overstag gaat.

RADAR+ Online

Er zijn al een paar van dit soort e-boekendiensten, maar nog geen eentje die ons kon overtuigen. Op Amazon. De Kobo Aura is gekozen tot de beste standaard eReader door de prijsklasse en het feit dat de Aura over functies beschikt die je verwacht bij een eReader.

De helderheid is verhoogd en daarnaast kan het scherm zowel blauw als oranje licht hoeveel per gram wiet. Het apparaat overleeft als enige e-reader een val in het water. Met een diameter van 8 inches heeft de Illumina XL het grootste scherm, wat is een goede e reader, maar bij sommige modellen is dat erg lastig.

Bovendien is dit een mooi alternatief als je uit Amazon's ecosysteem wilt blijven. Boeken aanschaffen werkt alleen via de Amazon-winkel? Bekijk hieronder de meest recent geteste e-readers van Kobo.

Dat gaat goed bij de beste e-readers, waardoor het lijkt alsof je een echte roman ter hand neemt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een eReader?

Toch loont het de moeite om prijzen te vergelijken; elke webshop heeft namelijk zijn eigen aanbiedingen die regelmatig veranderen. Hij heeft geen fysieke bladerknoppen, maar alleen een aan-uitknop aan de onderkant. Ten opzichte van fysieke boeken heeft de e-reader twee belangrijke voordelen: de draagbaarheid, en de lagere prijs van boeken. Enkel als je graag naar audiobooks luister raden we aan om voor een e-reader te kiezen met 16 of 32 GB.

Meer nieuws. Het grootste gemak van de e-bookstores van Amazon en Kobo is dat je niet de bestanden hoeft te kopiren, maar dat deze al beschikbaar zijn op elk apparaat waarop je met een account inlogt.

Waar Kindle in de Verenigde Staten marktleider is, is dat in Nederland andersom.

Andere: