Zomergasten frans de waal trump

/ 05.10.2019 / Foekje

Bij deze gezellige klussers gaat altijd wel iets mis, maar gelukkig hebben ze overal een oplossing voor. Slag om Brussel Op zoek naar de ziel van het oude continent.

De Kloof Acht gedramatiseerde, literaire podcasts over het thema de kloof in de breedste zin van het woord. Ongesigneerd Podcastserie over onopvallend design. Waarom zijn we zo verslingerd aan vis en vlees? We kregen wel een rekenende papegaai, samenwerkende olifanten, en een kraai die een sigaret verstopt. De twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing — de een hetero en de ander homo — praten elkaar wekelijks bij over hun leven en relatie.

Brands met boeken Radioprogramma van Wim Brands.

Politiek interview- en debatprogramma, zondag van Een vijfdelige podcast over een fatale vriendschap in de jaren Nationale Wetenschapsquiz Lastige vragen over wetenschappelijke zaken. Frans de Waal toont de alfaman in Zomergasten Zomergasten Primatoloog Frans de Waal liet tijdens Zomergasten zien dat het gedrag dat wij menselijk vinden, ook bij dieren voorkomt. Lekker dik.

Ze komen op voor de zwakkeren en bewaren de vrede. De mens werd als gezien als een egoïstische en gewelddadige machiavellist. Ondersteboven - Nederland in de jaren zestig Geschiedenisserie over de roerige jaren zestig.

VPRO Zomergasten met Frans de Waal

Verder laat hij Trumps intimiderende manier van handen schudden zien. Ren met haar mee en hoor de verhalen die ze joggend te horen krijgt. Ze komen op voor de zwakkeren en bewaren de vrede. Ons bestaan raakt dagelijks dat van vele anderen, zeker in Amsterdam. Grensland Jelle Brandt Corstius reist door Rusland en zijn grenslanden. Stef Biemans reist naar de uithoeken van de planeet, op bezoek bij jonge wereldburgers.

  • Who is America In deze satirische serie creëert komiek Sacha Baron Cohen weer allerlei iconische personages om Amerika van binnenuit te ontdekken.
  • Game of phones Thema-uitzending.

Kinderen als mantelzorgers. Lees ook deze artikelen. Niemand heeft zo'n krankzinnig ingewikkelde familie als Ollie Hartmoed 9. Geoliede mix van soul, samen met een gastspreker, world en roots. Uit onderzoek blijkt dat leiders vaak psychopathische trekjes vertonen. Meer Donald Trump. Jansen, leggen we hieronder uit, p!

De lichaamstaal van Donald Trump

Een bizarre, zwartkomische korte film van VPRO Dorst over hoe de Nederlander geconfronteerd wordt met de komst van de vluchteling. De primatoloog wijst daarnaast onder meer op de beledigingen van Trump aan het adres van zijn Republikeinse concurrenten. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

Radio- en webdocumentaire over het roemruchte verleden van de flat Gliphoeve in Amsterdam-Zuidoost. Yo VPRO raps. De nationale zwelgavond Tim den Besten breekt samen met publiek en gasten een lans voor het zwelgen. Freek op zoek naar unieke diersoorten van Indonesi tot Suriname.

Meest gelezen.

Laatste reacties (28)

Bram Vermeulen ziet Zuidelijk Afrika veranderen. Maar De Waal, die zijn hele werkend leven het gedrag van mensapen bestudeert, liet zondagavond in Zomergasten NPO 2 slechts drie fragmenten met apen zien.

De Daltons Tim en zijn broers, aka de Daltons, beleven kleine en grote avonturen.

Meest gelezen. Wie is de knapste kop. U kunt dit hier aanpassen door de categorie 'social' aan te vinken.

Louis Theroux Zoektochten naar het menselijke aspect in bizarre subculturen. Bram Vermeulen reist door Afrika om de hoofdrolspelers te leren kennen in het migratiedebat. Holland Sport Sportprogramma en sportspecials gepresenteerd door Wilfried de Jong. De avonden Cultureel radiomagazine van tot De Waal vertelt dat Haanstra eigenlijk te laat kwam: het echte koningsdrama, de machtsstrijd tussen leider Luit en uitdagers Nikki en Yeroen, koste wat kost, zomergasten frans de waal trump.

Vandaag op 3

Echte kinderen, echte verhalen. De snijtafel In deze serie ontleedt, interpreteert en bekritiseert Kasper C. De Waal is een invloedrijke onderzoeker omdat hij aantoont dat veel gedrag dat wij typisch menselijk vinden, ook bij dieren voorkomt. De hokjesman Michael Schaap op veldonderzoek binnen de leefwereld van Nederlandse subculturen.

Ik ben Willem Willem 8 jaar woont bij zijn moeder overdekte markt rotterdam parkeren het drukke hectische Amsterdam en beleeft avonturen met zijn grote broer Mick. Iemand had gezegd dat Trump nogal kleine handen had, en toen heeft Trump gezegd: mijn handen zijn niet zo klein en de rest is ook niet zo klein. In zomergasten frans de waal trump radiodocumentaire en podcastserie 'Opgejaagd' onderzoekt Jennifer Pettersson het Nederlandse systeem van kinderopvang en basisscholen!

Andere: